Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Službeno

Gotovo je! Gorica potvrdila na svojoj stranici: Kristijan Lovrić je službeno igrač Osijeka

Veliki transfer službeno je gotov - Kristijan Lovrić je igrač Osijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nenad Bjelica i društvo su uspjelil. Kristijan Lovrić je novi igrač Osijeka. Osječani su potvrdu velikog transfera htjeli još malo sakriti znakovitim objavama na društvenim mrežama, ali Gorica je sve potvrdila na svojoj stranici.

Lovrić će karijeru nastaviti u Osijeku, a Gorici će pripasti, nagađa se, dva milijuna eura odštete plus bonusi. Poremeni hrvatski reprezentativac je potpisao do 2026. godine i pristao na plaću od 300 tisuća eura po sezoni.

Nekoliko minuta poslije Osijekove znakovite objave, javila se i Gorica i službeno potvrdila kako je sve gotovo.

"Kristijan Lovrić je nakon tri i pol godine, 120 nastupa, 54 gola i 29 asistencija u dresu HNK Gorica napustio naš klub i postao igrač NK Osijek," objavili su.

 

Nakon dolaska Mije Caktaša ove zime Lovrić je drugo veliko pojačanje Osječana koji su sada još spremniji za borbu na vrhu prvoligaške ljestvice s Dinamom, Hajdukom i Rijekom.

Još na početku sezone postojala je izgledna prilika da Lovrić napusti Goricu i pojača osječku momčad, ali tada se transfer nije realizirao. Zadnjeg dana zimskog prijelaznog roka Osijek je ipak uspio dovesti nogometaša koji je u posljednje vrijeme često dobivao pretpoziv hrvatskog izbornika Zlatka Dalića, a odigrao je jednu utakmicu za seniorsku momčad Hrvatske.

Nogometnu karijeru Lovrić je počeo u rodnom Ogulinu, a prije dolaska u Goricu 2018. godine bio je još član Bele Krajine, Kustošije, Lokomotive te Lučkog. U Gorici je odigrao 103 ligaške utakmice te je postigao 44 pogotka, a ove sezone je, kao i ranije, bio najjača karika kluba iz Velike Gorice. Postigao je osam prvenstvenih pogodaka te se nalazi na diobi sedmog mjesta ljestvice strijelaca. Ukupno je Lovrić za Goricu odigrao 120 utakmica (54 gola i 29 asistencije).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider