Nogomet
Nogomet

Lovren žestoko opleo po političarki koja je pucala u sliku Bogorodice: "Demoni mrze Isusa, ona je jedan od njih"

Slučaj švicarske političarke Sanije Ameti, koja je objavila priču na Instagramu kako puca u Bogorodicu s Isusom, šokirao je Dejana Lovrena.

Dejan Lovren (Foto:Afp)

Švicarska političarka koja je rođena u BiH Sanija Ameti nedavno je zgrozila društvene mreže fotografijom na kojoj puca u sliku Bogorodice s Isusom, a čini se kako na taj čin nije ostao imun ni bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Ameti je dopredsjednica pokreta Operation Libero i članica jedne tamošnje stranke, a cijeli skandal morale su komentirati i njezine stranačke kolege.

"Naša dopredsjednica Sanija je pod kritikama javnosti. Koristila je vjerski motiv u privatnoj vježbi pucanja i dokumentirala ga kao priču na Instagramu. Ubrzo je izbrisala priču i ispričala se zbog nepromišljenog ponašanja", naveli su, a malo kasnije slučaj je komentirala i ona.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Lovren: Nije joj žao, žao joj je što su je uhvatili

"Neka mi oproste svi koje je moje djelovanje povrijedilo. Priču sam izbrisala s Instagrama kad sam shvatila njezin vjerski sadržaj. Nisam razmišljala o tome. To je bilo apsolutno glupo od mene. Bila je to pogreška. Doista mi je žao."

Ali bivši hrvatski reprezentativac nije zadovoljan njezinim objašnjenjem.

"Nije joj žao. Žao joj je što su je uhvatili. Demoni mrze Isusa. Ona je jedna od njih, ništa se ne događa slučajno. Nikad se ne rugaj vjeri, budi pristojan. Pucala je malom Isusu u glavu nekoliko puta, čista ljutnja i mržnja! A njena politička strana i dalje stoji iza nje? Ludo. Kakva je ovo šala", objavio je Lovren.

Njemački izbornik priznao: "Imao sam neugodan razgovor s Ter Stegenom prije Eura"

Arsenal na mukama nakon Lige nacija: Teško im se ozlijedio kapetan momčadi

Pala kladioničarska mafija: Čak 43 osobe izbačene iz nogometa, na popisu i profesionalni nogometaši