Nogomet
Nogomet

Liverpoolovo skupo pojačanje odgovorilo na kritike i iskalilo se na Olmovu Leipzigu

Liverpool je pregazio Leipzig 5:0, a čudesni Darwin Nunez zabio je svoj prvi gol za Redse. I drugi, i treći, i četvrti...

Darwin Nunez (Foto:Afp)

Jurgen Klopp nedavno je rekao kako je uvjeren da će Darwin Nunez, 100 milijuna eura vrijedno pojačanje iz Benfice, biti ubojit u Liverpoolu, trebalo mu je dvije utakmice za zagrijavanje, ali protiv Leipziga je eksplodirao, ušao je s klupe i zabio četiri komada u pobjedi 5:0.

Bio bi to senzacionalan transfer: Mladi Hrvat iz druge lige na meti Liverpoola!

Nunez se nije proslavio u uvodne dvije pripremne utakmice, ali čini se kako je aklimatizacija sad konačno gotova. Kritični engleski novinari uzeli su ga odmah na zub i čak optužili klopa na bačenu lovu na skupocjenu akviziciju, međutim nakon što su njegovi topovi mirovali protiv Uniteda i Crystal Palacea, eksplodirao je protiv Danija Olma.

Olmo igrao sat vremena

Urugvajac je ušao u drugom dijelu pri rezultatu 1:0, ali poslije tog gola Salaha, postojao je samo on. Prvi je zabio već u 48. iz najstrože kazne, a tri minute kasnije već je zabio drugi. Hat-trick je zaokružio poslije samo 23 minute na terenu, a u 90. minuti susreta upotpunio poker.

Legendarni igrač Liverpoola šokirao izgledom, navijači se izruguju s njim: "Izgleda kao izbacivač"

Joško Gvardiol preskočio je ovaj susret jer se još oporavlja od operacije, ali Dani Olmo je bio na terenu od prve do 60. minute.