Nogomet
Nogomet

Livaja kritizirao taktiku Hajduka: ''Kvalitetniji smo, trebali smo više riskirati''

Marko Livaja komentirao je ispadanje Hajduka od Ružomberoka u 3. pretkolu Konferencijske lige.

Marko Livaja (Foto:Ante Cizmic/Cropix)

Nogometaši splitskog Hajduka oprostili su se od europskih natjecanja u 3. pretkolu Konferencijske lige, s ukupnih 1:0 od Bijelih bio je bolji slovački Ružomberok.

Šesti klub Fortuna lige izbacio je Splićane i nastavlja svoj put u Armeniji protiv Noaha, koji je iznenadio AEK u dvomeču.

Nakon utakmice Marko Livaja je iznio svoje dojmove.

''Jedno veliko razočaranje, opet. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili. Primili smo autogol, svakome se desi. Moramo nastaviti dalje i biti fokusirani. Nije prvi put da nam se događaju ovakve stvari, uvijek neki problemi. Iskreno, jedno veliko razočaranje za sve, ali idemo to prebroditi, što ćemo'', kazao je i dodao:

Gattuso nakon debakla: "Trenutno je 15. kolovoza i dečki se trude"

''Imali smo dosta prilika, ali nismo ih iskoristili. Svaka čast Ružomberoku, ali mislim da smo kvalitetnija ekipa od njih. Trebali smo više riskirati i ovdje i u Slovačkoj. Primili smo jeftin pogodak, ispali iz Europe, ovo nije prvi put da nam se to dogodilo.''

Igra je zabrinjavajuća na početku sezone.

''Da, ne igramo lijep nogomet. Danas smo imali dosta šansi, ali nismo zabili golove. Trebamo nastaviti raditi, ova ekipa zna igrati nogomet, trebamo biti hrabriji. Zvižduci su opravdani kao što sam rekao, igramo u Hajduku i trebamo svi preuzeti veću odgovornost. Trebamo donositi pametnije odluke na terenu, tu nam trener ne može puno pomoći''

''Moramo donositi kvalitetnije odluke i sami stvoriti razliku na terenu. Imamo puno mjesta za napredak i nadam se kako ćemo se uzdignuti'', zaključio je Livaja.

Coppitelli nakon ispadanja iz Europe: "Zira je dobra momčad, došli smo s jednim braničem..."

Opet se obistinila ona Milovićeva: ''Svaki put kad je fešta i moramo pobijediti, sve us*remo…''