Nogomet
Nogomet

Livaja spasio Hajduk poraza pa pošteno priznao što im najviše nedostaje: "Tu nismo baš dobri"

Marko Livaja je bio dvostruki strijelac za Hajduk u remiju s Istrom 1961.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Pogotkom Marka Livaje u 88. minuti Hajduk se spasio poraza protiv Istre 1961 u 10. kolu HNL-a.

U ludoj utakmici Splićani su početkom drugog poluvremena poveli, Puljani izveli preokret, da bi na scenu ponovno stupio Livaja i zabio sjajan gol za izjednačenje. Jurišao je Hajduk i po treći gol, ali nije uspio zabiti.

"Bila je teška utakmica, Istra 1961 je igrala dobar nogomet kao što igra cijelu ovu sezonu. Nismo bili na našem nivou, primili smo dva jeftina gola, možemo reći da smo ih i poklonili, na kraju zaslužen rezultat", izjavio je Livaja poslije utakmice za Hajduk Digital TV.

Na pitanje čega je najviše nedostajalo u igri Hajduka, Livaja je bez ustručavanja odgovorio:

"Najviše nam je nedostajalo te hrabrosti koju smo prikazali u zadnjih 10 minuta nakon što smo krenuli po taj gol za 2:2. Bili smo hrabriji prema naprijed i počeli donositi bolje odluke u zadnjoj trećini, a to nam nedostaje cijeli ovaj period otkako je počelo prvenstvo, tu nismo baš dobri."

Slijedi reprezentativna stanka tijekom koje Livaja neće trenirati sa suigračima iz kluba zato jer će biti s Vatrenima. Dobio je poziv izbornika Zlatka Dalića, a što se klupskih ambicija tiče izrazio je optimizam:

"Imamo dva tjedna za raditi, svaki trener voli što duži period da uigra ekipu. Moramo što prije zaboraviti rezultate iz ovog zadnjeg perioda i dignuti glavu, ipak smo mi Hajduk i trebamo i dalje vjerovati. Podići igru na viši nivo sigurno možemo i nastojat ćemo biti bolji iza reprezentativne stanke."

Tablice omogućuje {linkToSofascore}