Nogomet
Nogomet

Messi iznenada prekinuo godišnji odmor i već danas (ljutit) stiže u Barcelonu na krucijalni sastanak

Nakon što je Barcelona imenovala novog trenera Lionel Messi odlučio je prekinuti godišnji odmor i doći u Barcelonu na razgovor.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Kako prenosi katalonski Mundo Deportivo, Lionel Messi prekinuo je svoj godišnji odmor s obitelji kako bi se vratio u Barcelonu i održao hitni sastanak s novim šefom Barcelone - Ronaldom Koemanom. Tema će biti kakav je plan nizozemskog trenera da riješi krizu koja je pogodila katalonski klub.

Posljednjih se dana gosta govori o budućnosti Lionela Messija koja možda i nije vezana za Barcelonu. Spominje se njegov odlazak u Manchester City ili Inter, iako su u Kataloniji uvjereni da ostaje do kraja karijere u klubu. No, Messija zanima kako će Koeman riješiti situaciji i tko su igrači koji će morati otići iz kluba.

Đoković frustriran pitanjima o Zadru: "Zar ćete me zauvijek kriviti zbog pogreške koju sam napravio?"

Prema posljednjim informacijama jedan od igrača koji bi mogao napustiti Kataloniju je urugvajski napadač Luis Suarez, inače jako dobar obiteljski prijatelj Messijevih. Štoviše, obitelji im stalno zajedno provode godišnje odmore i druže se u slobodno vrijeme.

Koeman će možda morati nagovoriti Messija na ostanak, iako on toga još nije svjestan.

"Ne znam da li ću ga morati nagovarati. On je najbolji igrač svijeta i bilo bi mi drago da je dio momčadi. Volim raditi s Messijem jer on donosi pobjede. Bit ću sretan ako želi ostati. Danas ću razgovarati s njim", kazao je Koeman.

Enrique na neviđen način pozvao Danija Olma u reprezentaciju Španjolske

Antoine Griezmann, Luis Suarez, Ivan Rakitić i Jordi Alba su igrači koje Koeman navodno namjerava prodati po svom dolasku. Suarez se navodno vraća u Ajax, klub u kojem je započeo svoju čudesnu karijeru. U zamjenu bi na Nou Camp mogao doći Donny van de Beek, nizozemski veznjak kojeg Koeman jako dobro poznaje.

Odlazak Suareza je jedna od stvari koja se Messiju ne bi mogla svidjeti...

Talijani bruje: Ibrahimović prevario dugogodišnju partnericu s prelijepom novinarkom