Tenis
SPORTOVI
Tenis
stigao u new york

Đoković frustriran pitanjima o Zadru: "Zar ćete me zauvijek kriviti zbog pogreške koju sam napravio?"

Novak Đoković stigao je u New York gdje ga u iduća tri tjedna očekuju dva velika turnira.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković nalazi se u New York gdje ga nadolazećeg tjedna očekuje prvi turnira nakon stanke zbog koronavirusa - Masters 1000 turnir koji se nominalno trebao održati u Cincinnatiju.

No, u zbog koronavirusa prebačen je u New York gdje će se od 31. kolovoza započeti igrati drugi Grand Slam turnir sezone US Open.

Đoković je bio gost presice na kojem su ga novinari pitali o svemu i svačemu, no ono što je nama najzanimljivije je pitanje o Adria Touru koji je naprasno prekinut u Zadru uoči finala zbog zaraze Grigora Dimitrova koronavirusom.

gol expired Enrique na neviđen način pozvao Danija Olma u reprezentaciju Španjolske divider

"Pokušali smo to sve organizirati s najboljim namjerama. Da, bile su tu neke stvari koje smo mogli i bolje napraviti, drugačije, ali zar će me se zauvijek kriviti za pogreške koje sam napravio? Mislim, ako je tako, u redu, prihvatit ću to jer to je jedino što mogu. Bilo to pošteno ili ne, ali moje namjere su bile čiste i ispravne. Da imam priliku ponovno organizirati Adria Tour, ponovno bih to napravio", kazao je Nole.

On će u New Yorku imati priliku osvojiti svoj 18. Grand Slam naslov i primaknuti se najvećem tenisaču svih vremena Rogeru Federeru na samo dva manje osvojena Slama.

gol expired Talijani bruje: Ibrahimović prevario dugogodišnju partnericu s prelijepom novinarkom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider