Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Objavljen raspored Hrvatske u Ligi nacija: S Francuzima dva puta u osam dana!

UEFA je objavila kada igra Hrvatska u Ligi nacija. Sve kreće u lipnju.

Hrvatska - Francuska (Foto:GOL.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je saznala protivnike u Ligi nacija. Vatreni će igrati protiv Francuske, Danske i Austrije.

Zbog Svjetskog prvenstva koje kreće pred kraj godine Vatreni će imati jako gust raspored. U lipnju iduće godine izabranici Zlatka Dalića moraju odigrati čak četiri utakmice.

Luda priča jednog hajdukovca. Iz Splita, preko Zadra i Šibenika: "Valjda će se patnja isplatiti"

UEFA je danas objavila ždrijeb, a prvo nam stižu Austrijanci 3. lipnja pa Francuzi tri dana kasnije. Još se ne zna na kojim stadionima ćemo igrati, Poljud je prvi favorit za Francuze.

Raspored:

''Elitna smo skupina i svaki je suparnik težak, ali mogu reći da ždrijeb nije bio loš. Čini mi se da će biti lakše negoli prve dvije godine i očekujem, naravno, dobre rezultate. Ja sam očekivao Italiju, ali dobili smo od najjačih Francusku. Njih nikako ne možemo izbjeći i valjda moramo igrati dok ih ne pobijedimo. Austrija i Danska su reprezentacije s kojima možemo igrati", bila je prva reakcija hrvatskog izbornika Zlatka Dalića pa je dodao:

"Liga nacija je uvijek važna, ali je meni u prošlosti napravila probleme jer nismo bili uspješni. Sada očekujem naše bolje partije, da se predstavimo kako treba jer su nam suparnici po mjeri. Bit će dobre utakmice, skupina je sjajna i sve će biti odlična priprema za Svjetsko prvenstvo“, zaključio je Dalić.

VIDEO Razgovor s Bornom Sosom: