Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
euforija

Luda priča jednog hajdukovca. Iz Splita, preko Zadra i Šibenika: "Valjda će se patnja isplatiti"

Navijači Hajduka kupili su preko 20 tisuća ulaznica za utakmicu protiv Osijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 20. kola HNL-a i zadnje utakmice ove godine Hajduk dočekuje Osijek. Dvoboj je to koji je poprimio veliku zainteresiranost navijača Hajduka.

Klub s Poljuda je za božićni poklon navijačima spustio sve ulaznice na 30 kuna, a one za djecu koštaju pet kuna pa je do jučer prodano više od 20 tisuća ulaznica.

Navijači u Splitu su čekali i po nekoliko sati da dođu do papirića za Osijek, gužve su trajale cijeli dan, a neki su unatoč višesatnom čekanju ostali bez ulaznica jer je došlo do zatvaranja blagajni.

gol expired VIDEO Je li ovo najbolja rukometna obrana u povijesti? Šveđanka je izvela pravo čudo divider

U cijelom tom ludilo za ulaznice jedan Splićanin je otišao u Zadar kako bi kupio ulaznice računajući da je tamo manja gužva nego u Splitu, no prodavačica više nije imala papira za printanje pa je čak potegnuo do Šibenika i na kraju uspio.

''Znači, ja u Zadru u ticket shopu. Kaže teta da ima karata, ali nema papira za isprintati kartu. Ulazi dečko iz Splita, došao od dolje u Zadar jer se čeka 4-5 sati u Splitu. Mi bijesni, djeci obećao da će ih voditi. Nazove teta prodavačica u Šibenik je li imaju više papira za printanje. Ima… Dečko je otišao u Šibenik po papir, vratio se opet u Zadar i javlja on meni i još jednom momku da dolazi, u auto i opet pali i gas. Popili pivo i teta nam isprinta karte. Znači ovo da pričaš nekome ne bi vjerovao, Nadam se da će se isplatiti ova patnja cijeli dan. HŽV'', stoji u priči navijača Hajduka na Facebooku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider