Nogomet
Nogomet

Nakon Barelle, Inter produžio ugovor sa još jednom zvijezdom: Je li Brozović sljedeći na redu? Europski velikani žele ga preoteti

Inter je produžio ugovor s Martinezom, a čini se da bi sada na red mogao doći Marcelo Brozović.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Argentinski nogometaš Lautaro Martinez potpisao je novi ugovor s milanskim Interom do 30. lipnja 2026. u kojem više nema otkupne klauzule od 111 milijuna eura.

Godšinje će zarađivati 6 milijuna eura neto, odnosno 11,1 milijuna bruto, što znači da je Martinez postao najplaćeniji nogometaš u redovima Intera.

Ono što je posljednjih mjesec dana najavljivao predsjednik Intera, Giuseppe Marotta, sada je dobilo službenu potvrdu. Nerazzurri su zaštitili svog napadača novim ugovorom koji je ljetos odbio ponude od Tottenhama i Atletico Madrida.

A čini se kako bi se sada čelnici Intera mogli posvetiti razgovoru s Marcelom Brozovićem kojem sljedećeg ljeta istječe ugovor. Hrvatski nogometni reprezentativac traži dosta veću plaću od sadašnje, što bi mogla biti nepremostiva prepreka u pregovorima s milanskim klubom.

Pjanić se brutalno naslađuje Koemanovom otkazu: Pogledajte što je objavio na Instagramu

Zato bogata konkurencija nestrpljivo iščekuje nove vijesti glede pregovora, Brozovića bi vrlo rado u svojim redovima vidjeli klubovi poput Tottenhama, Manchester Uniteda, PSG-a, ali i Barcelone.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.