Nogomet
Nogomet

VIDEO Pogledajte gdje će se Modrić umiroviti: Njegova vila u Madridu ima terene za padel, bazen i vinski podrum

Luka Modrić završit će karijeru u Madridu, uživat će u mirovini u prekrasnoj vili od 12 milijuna eura koja ima vinski podrum, terene za padel, bazen i teretanu.

Vanja Bosnić i Luka Modrić (Foto:Profimedia)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u ponedjeljak je objavio javnu tajnu i produljio vjernost s Real Madridom do lipnja 2024. godine.

Predsjednika Pereza kupio je svojom željom da se umirovi u Madridu unatoč ponudi iz Saudijske Arabije i dobio ugovor na još godinu dana te će svoj 38. rođendan dočekati u španjolskoj prijestolnici, a tamo će, jasno je, i zaključiti svoju bogatu karijeru.

VIDEO Luka Modrić potpisao novi ugovor s Real Madridom!

Živi u vili od 12 milijuna eura u elitnoj četvrti La Moraleja

Vjerojatno će ostati živjeti u Madridu, gdje je 2019. godine kupio vilu od 12 milijuna eura u četvrti La Moraleja, a u mirovini će uživati u plodovima svog rada jer njegova kuća ima salon za masažu, teretanu opremljenu za crossfit, devet spavaćih soba i olimpijski bazen. I to nije sve…

U kući trenutačno živi sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece, a u četvrti u kojoj žive su mnogi njegovi suigrači. Tamo su živjeli i legendarni igrači Kraljevskoga kluba, poput Zinedinea Zidanea i Roberta Carlosa.

VIDEO Snimka koja slama srce: Španjolci slave, a pogledajte što radi Modrić u pozadini

Promijenio kuću 2019. godine

Luka u toj četvrti živi od 2012. godine, kad je došao u Real, ali prije četiri godine preselio se u vilu u kojoj trenutačno živi. Nova vila mnogo je modernija od prijašnje i nešto skuplja. Nova kuća ima deset tisuća četvornih metara posjeda, od kojih je oko 2700 rezervirano za samu kuću.

U kući je devet spavaćih soba i devet kupaonica, a veći dio njegova doma smješten je na jednom katu, uključujući kuhinju s kupaonicom, šest spavaćih soba i ogroman dnevni boravak. Za goste je rezervirao drugi kat…

Modrić će ostati još godinu dana u Realu i hrvatskoj reprezentaciji: Procurilo zašto je odbio saudijske milijune

Uživaju djeca i gosti

Na njemu su gostinjska kuća s pogledom na vrt, kino s 18 sjedala, stakleni vinski podrum sa sobom za djecu dugom 80 metara s ljuljačkama, televizijom i zidom za slobodno penjanje. Također, Luka ima sobu za masažu s modernom teretanom i garažu u kojoj može parkirati deset automobila.

Kuća ima i dva odvojena dvosobna apartmana s kupaonicom i dnevnim boravkom. Ispred njih je ogroman vrt s bazenom, terenom za padel i teretanom za crossfit. Kuću je kupio preko agencije Promora, koja kupuje i iznajmljuje nekretnine u najluksuznijim madridskim četvrtima.

Fotografije Lukina doma pogledajte OVDJE, a video u nastavku teksta.