Nogomet
Nogomet

Katalonci pucaju od bijesa: Griezmann uhvaćen u bijegu, Francuz napustio Barcelonu

Griezmann je hitao na privatni let u nepoznatom smjeru, a novinari su ga dočekali pred zračnom lukom i postavljali mu nezgodna pitanja.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Visoke tenzije na travnjaku, još veće nakon utakmice. Dva sata poslije još jednog Barcelonina kraha u Ligi prvaka Antoine Griezmann bježao je od novinara u zrakoplovnoj luci El Prat.

Griezmann je hitao na privatni let u nepoznatom smjeru, a novinari su ga dočekali pred zračnom lukom i postavljali mu nezgodna pitanja.
Francuz se probijao pokraj mikrofona i nije želio razgovarati.

Kad prvi put dođeš na Camp Nou: Ovo je Mbappe prije utakmice. Bio je fasciniran, a onda...

„Zbog čega uopće napuštate Barcelonu?“ bilo je pitanje koje ga je konačno štrecnulo.

„Ma, što je vama? Dajte me pustite na miru“, odbrusio je francuski napadač.

Nakon poraza od PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Barcelonini igrači dobili su dva slobodna dana.

U Barcinoj svlačionici vlada napeta situacija. Svađaju se i na terenu. Kamere su uhvatile kako se Griezmann verbalno sukobio s Gerardom Piqueom. Trener Koeman i cijela momčad na udaru su kritika.

Evo kakve su šanse da Real dobije Mbappea: Što će PSG-u istrošeni Messi kada ima Kyliana?

Griezmann je dodatno kritiziran na društvenim mrežama i zbog kršenja mjera koje se u Španjolskoj uvedene zbog koronakrize.

Naime, još uvijek je na snazi policijski sat koji započinje u 22 sata i do jutra je građanima zabranjeno napuštanje domova bez dobrog razloga. E, sad, pitanje je što je dobar razlog. Je li to i odlazak privatnim zrakoplovom u nepoznatom smjeru?