Nogomet
Nogomet

Juve vodi u utrci za Baleovog suigrača iz reprezentacije: U leđa mu gledaju Inter, Bayern i Milan

Veznjak Arsenala Aaron Ramsey (27) u ljeto će postati slobodan igrač i odlučan je u tome da napusti Topnike, a za njega su zainteresirani Juventus, Inter, Bayern i AC Milan.

Aaron Ramsey (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Talijanski mediji navode kako su se predstavnici Juventusa već sastali sa Ramseyjevim menadžerom kako bi raspravili o potencijalnom transferu veznjaka Arsenala.

Velški reprezentativac traži godišnju plaću od deset milijuna eura i za Juve to neće biti problem, a niti za Bayern u kojem Robert Lewandowski godišnje zarađuje oko 11 milijuna eura, a Arjen Robben i Frank Ribery po devet milijuna.

No, za Inter i AC Milan to je preveliki iznos, a talijanski mediji tvrde da će Ramsey karijeru vjerojatno nastaviti u Juventusu.

Rebića traži "pola Europe", Bayern dobio jasnu poruku: "Ne znam imaju li dovoljno novca"

Inače, trener Arsenala Unai Emery saznao je još jednu neugodnu vijest, jer će veznjak Henrikh Mkhitaryan zbog ozljede pauzirati šest tjedana.

Mkhitaryan je prije pet dana, u četvrtfinalu Liga kupa, ozlijedio metatarzalnu kost u desnom stopalu, te se tako na listi ozlijeđenih igrača pridružio braničima Robu Holdingu, Hectoru Bellerinu i Shkodranu Mustafiju, te napadaču Dannyju Welbecku. A u predstojećih 17 dana Arsenal će u Premierligi igrati protiv Brighton & Hove Albiona, Liverpoola, Fulhama i West Hama, te u 3. kolu FA Cupa s Blackpoolom.