Nogomet
Nogomet

Još jedan promašaj Reala odlazi u Man Utd!?

Britanski tabloid News of the World piše da ja menadžer manchester Uniteda Alex Ferguson spreman platiti barem 20 milijuna funti (možda i više) za otkup ugovora Realovog napadača i francuskog reprezenattivca Karima Benzeme...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Manchester United je na svom radaru Benzemu imao još u vrijeme dok je igrao u Lyonu, no, prošlog ljeta je izgubio utrku s Realom za usluge mladog francuskog napadača. Benzema je u Real prešao u istom prijelaznom roku u kojem je s Old Trafforda na Santiago Bernabeu preselio i Porugalac Cristiano Ronaldo.

Benzema se u svojoj prvoj sezoni u Realu nije naročito istaknuo, zabio je tek sedam golova u 23 prvenstvena nastupa, te jedan pogodak u pet utakmica Lige prvaka, a Ferguson želi ojačati svoju napadačku liniju.

Izvršni direktor kluba David Gill tvrdi da financijska sredstva za dovođenje pojačanja neće predstavljati problem.

'Mogu vas pogledati u oči i reći vam da imamo novac za pojačanja. Već smo diskutirali i o igračima koje želimo dovesti, ali znate da nikada nije bilo u našoj maniri da govorimo o imenima, pa nije ni sada', izjavio je Gill.

Ferguson je dvojicu novih igrača za sljedeću sezonu već potpisao. Meksičkog napadača Javiera Hernandeza platio je 8 milijuna funti, a mladog Fulhamovog braniča Chrisa Smallinga 10 milijuna.