Nogomet
Nogomet

Jakirović zahvalio Bjelici na gospodskom potezu: Kratko i jasno pružio podršku Dinamu

Jakirović se oglasio na Instagramu nakon što mu je Bjelica javno zahvalio za njegov rad u Dinamu.

Bjelica i Jakirović (Foto:Goran Stanzl/Pixsell)

Nogometaši zagrebačkog Dinama osvojili su svoj prvi bod u novom formatu Lige prvaka, na Maksimiru su remizirali 2:2 s Monacom.

Ipak, ostaje gorak okus u ustima znajući da su sva tri boda bila jako, jako blizu. Modri su poveli preko Sučića, zatim je Baturina krasno pogodio za 2:0.

Monaco je u posljednjih 20 minuta ipak došao do izjednačenja. Prvi gol pao je nakon nespretne reakcije Nevistića, a zatim i Bernauera, koji je skrivio 11-erac.

Osječki strateg na presici je sipao pohvale o Jakiroviću.

''Privilegiran sam što treniram ove igrače, moj kompliment Jakiroviću. Kupim kajmak njegova rada i njemu posvećujemo bod. Da to nije kvalitetna ekipa, da nije dobro pripremljena, ne bi se ovako borili i igrali", kazao je.

Danas se oglasio i Sergej Jakirović. Naime, objavio je dva storyja na Instagramu. Na jednom je objavio Bjeličin citat, a u drugi je stavio tri emotikona pljeskanja i označio profil novog Dinamova trenera.

Bjelica i Jakirović u dobrom su odnosu, više je puta to isticao današnji strateg Modrih. Odmah je na predstavljanju nahvalio rad bivšeg trenera i naglasio da su u kontaktu.

Navijač Bayerna šmrkao nešto usred TV prijenosa: Mnogi stali u obranu

Dinamo se posebno oglasio zbog jednog igrača: "Znamo da je tebi najteže, ali..."

FOTO Legendarni Ćiro Blažević dobio poštansku marku: Pogledajte kako izgleda