Nogomet
Nogomet

Jakirović potvrdio dolazak pojačanja u Dinamo: "Ne znam odakle informacije, možda prate letove"

Trener Dinama Sergej Jakirović najavio je derbi s Osijekom u 2. kolu HNL-a...

Sergej Jakirović (Foto:Goran Mehkek/Cropix)

Dinamo se u 2. kolu SuperSport HNL-a u nedjelju od 21 sat sastaje s Osijekom na Opus Areni.

Bruno Petković ostaje u Dinamu: Potpisao je novi ugovor!

Trener Dinama Sergej Jakirović najavio je utakmicu.

"Igramo protiv momčadi koja ima puno talenta i potencijala. Dosta su pomladili momčad, doveli su igrače koji su potentni i koji se žele dokazati. Imat ćemo veliki motiv jer je na Opus Areni uvijek vatreno i neizvjesno do samog kraja", kazao je Jakirović i prokomentirao produljenje ugovora Brune Petkovića.

"Sretan sam i drago mi je da je produljio. Svakom je igraču bitno da klub barem ponudi produljenje kako bi on bio miran u glavi. U međuvremenu se može pojaviti ponuda i da svi budu zadovoljni. Zna se što nam Bruno znači, samo želim da bude zdrav i da nastavimo prema svojim ciljevima."

Petković nije nastupio protiv Istre. Što je s njegovom ozljedom koju vuče od prijateljske utakmice sa Šahtarom?

"Sada je dobro, već je u subotu trenirao. Nismo htjeli ništa riskirati protiv Istre da se ne bi zakompliciralo prije važnijih utakmica. Stojković je dobio udarac protiv Jaruna, nije strašno, ali neće konkurirati. Isto tako ni Mauro Perković, koji je također dobio neugodan udarac. Baš smo se svi prepali, morat će proći magnetsku da vidimo što je s gležnjem i koljenom."

Hoće li Juan Cordoba uskoro postati Dinamov igrač?

"Cordoba je u Zagrebu, netko ga je već fotografirao u zračnoj luci. Ne znam odakle ljudima informacija, možda prate letove, kontrola leta, možda imaju nekog gore...", zapitao se Jakirović i zaključio:

"Kada prođe liječnički pregled, mislim da neće biti nikakvih prepreka da postane novi igrač Dinama."