Nogomet
Nogomet

Rakitić naletio na starog rivala i objavio fotografiju, ali nitko nije mogao prepoznati ikonu

Ivan Rakitić i Emmanuel Adebayor susreli su se u Dubaiju, a stari rivali iz španjolskog nogometa počastili su fanove zajedničkom fotografijom.

Rakitić i Adebayor (Foto:Screenshot)

Bivši hrvatski reprezentativac i kapetan Seville, Ivan Rakitić, posljednjih je tjedana aktivan na društvenim mrežama, ali fotografija susreta sa starim kolegom koju je objavio uoči početka priprema zaintrigirala je njegove fanove.

Rakitić i supruga na ljetovanju se zaljubili u "najljepšu plažu" te odlučili kupiti kuću na toj lokaciji

Ivan je u zračnoj luci u Dubaiju naletio na bivšu ikonu nogometnih terena, koju je bilo teško prepoznati zbog civilne odjeće i duge brade. Na fotografiji je Ivan s Emmanuelom Adebayorom, bivšim reprezentativcem Toga, koji je, između ostalih, igrao za Real Madrid, Manchester City, Arsenal i Tottenham.

Stigli su u Španjolsku u istom prijelaznom roku

Rakitić je iskoristio rijetku priliku i ovjekovječio taj susret, a da nije u svojoj priči označio Adebayora, mnogi bi se i danas pitali tko je to u njegovu društvu. Kontroverzni napadač imao je šešir na glavi i bio je obučen u široke hlače i majicu, a lice mu je prekrila duga brada.

Perišić poslao poruku Rakitiću i napravio pomutnju na internetu: Javio se i ugledni insajder

Inače, Adebayor je u Španjolsku stigao u zimu 2011. godine potpisavši za Kraljevski klub, a Ivan je u istom prijelaznom roku potpisao za Sevillu, za koju i danas igra uz nekoliko sezona "pauze" u Barceloni.

Raketa je i dalje aktivan, a Adebayor se umirovio iz profesionalnog nogometa 2020. godine u Clubu Olimpiji u Paragvaju.

Rakitić i Adebayor (Foto: Instagram)