Nogomet
Nogomet

Igrači bez znanja trenera promijenili taktiku pa doživjeli katastrofu, namještaju mu otkaz?

Trenutno su posljednjeplasirana momčad belgijskog prvenstva sa samo devet bodova iz 20 susreta.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ovog ponedjeljka odigran je susret 21. kola belgijskog nogometnog prvenstva u kojem su gosti iz Bruxellesa, Anderlecht potopili Beerschot s visokih 7:0.

Nakon samo 35 minuta igre bilo je 3:0 za Anderlecht, a onda su nogometaši domaćeg sastava povukli potez koji se pokazao potpunom katastrofom.

Tako su svom suigraču Raphaelu Holzhauseru, bez znanja trenera, rekli da se povuče s pozicije ofenzivnog veznog u obranu kako bi "začepili" sve prilaze vratima, ali u tome nisu uspjeli.

Štoviše, Holzhauser je samo pet minuta kasnije zaradio izravan crveni karton jer je kao posljednji igrač napravio prekršaj i tako spriječio napad Anderlechta.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Naravno, Beerschot s igračem manje nije imao nikakve šanse protiv sastava iz belgijske prijestolnice, do kraja utakmice primili su još četiri komada i tako zacementirali svoju poziciju na ljestvici.

To je bio šesti prvenstveni poraz Beerschota u nizu, a argentinski trener Javier Torrente je na izlaznim vratima kluba. Otkako je preuzeo momčad u rujnu ove godine, upisao je samo dvije pobjede i čak sedam poraza u 11 prvenstvenih susreta.

U Zagrebu izračunali da je Hajduk daleko najgledaniji klub na ovim prostorima, Srbi se odmah pobunili

Trenutno su posljednja momčad belgijskog prvenstva sa samo devet osvojenih bodova u 20 susreta.

Standings provided by SofaScore LiveScore