Nogomet
Nogomet

Trener mladog Dinama pucao od ponosa: ''Nema Bayern takve fakine iz Dubrave, Ferenščice i Črnomerca''

Mladi Dinamo nakon drame je izbacio vršnjake iz velikog Bayerna.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Trener Dinamovih juniora Igor Jovičević stao je pred novinare nakon izbacivanja Bayerna i plasmana u četvrtfinale juniorske Lige prvaka.

''Izrazito sam ponosan, nevjerojatno je kako izdrže. Penali su lutrija, ali treba biti koncentriran i pokazati mentalnu snagu. Ovo je pokazatelj snage'', rekao je Jovičević kojeg je evidentno još ''pucao'' adrenalin.

''Doći u Bayern Campus i ovako odigrati, pa ne sjećam se kad smo tako odigrali, pa čak ni u 2. HNL'', rekao je i otkrio djelić psihološke pripreme za utakmicu.

''Zahtijevao sam da budu ludi, takvi fanatici i ratnici. Oni nemaju takvih fakina kakvih mi imamo, iz Dubrave, Črnomerca i Ferenščice. Moramo biti barabe i pokazati to na terenu, to nas vuče naprijed.''

Senzacija iz Argentine nema sreće: Veliki talent ipak ne može (zasad) igrati za Hrvatsku

Najbolji potez u raspucavanju penala bila je panenka Edina Juladržije.

"Taj trenutak je potvrda dobre igre u 90 minuta. To nas je diglo iz mrtvih. Bilo bi nepravedno da smo izgubili. Ovo je iskustvo koje se teško zaboravlja, obožavam ove dečke. Svi su htjeli pucati, nije bilo razmišljanja. Sjećate se situacije protiv Chelsea, tamo ih je pola plakalo, bilo je jasno da nećemo dobiti penale. Ovdje je bilo drugačije, došli smo u Njemačku i ubili Bayern. Navijače sam čuo u svakom trenutku utakmice, htio sam skočiti među njih i povesti navijanje. Učimo iz utakmice u utakmicu, sreći nema kraja", rekao je.

Sljedeći izazov Dinama bit će Benfica koja je s 4:1 izbacila Liverpool. Domaćin je Dinamo.