Nogomet
Nogomet

Hajduku propao transfer igrača koji je nekoć vrijedio 9 milijuna eura?

Iz Turske stiže informacija da je propao transfer Mounira Chouiara u Hajduk.

Mounir Chouiar (lijevo) (Foto:Afp)

Hrvatski klubovi rade punom parom pred zatvaranje ljetnog prijelaznog roka. Ostala su još samo četiri dana, dogovaraju se posljednji transferi, no čini se da je Hajduk ostao bez pojačanja na poziciji krilnog napadača.

Prije nekoliko dana u turskim je medijima procurila informacija da su Splićani pred dogovorom s Mounirom Chouiarom, 24-godišnjim Francuzom kojem je primarna pozicija lijevog krila, ista ona na kojoj je nastala praznina odlaskom Jana Mlakara u talijansku Pisu, no čini se da od toga nema ništa.

Dinamo povukao Kulenovića iz Lokomotive nakon samo tri utakmice

Ludogorec je postigao načeni dogovor s Chouiarom koji će navodno potpisati ugovor na tri godine s opcijom produženja na dodatnih godinu dana, tvrdi turski novinar Salim Manav pa dodaje da će bugarski prvak morati isplatiti određenu odštetu njegovom posljednjem klubu, turskom Basaksehiru s kojim se rastao u lošim odnosima.

Unatoč brojnim pozivima i upozorenjima, nije se pojavio na pripremama kluba, zbog čega su Turci odlučili raskinuti ugovor s njim i preko FIFA-e tražiti financijsku naknadu.

Prema Transfermarktu francuski nogometaš vrijedi 3,2 miljuna eura, a nekoć je vrijedio čak 9 milijuna eura.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.