Nogomet
Nogomet

Hajduk uzeo "tri boda zlata vrijedna": "Mislio sam da neće okrenuti i da će Gattuso pobjeći iz Splita"

Hajduk je nakon ispadanja od Ružomberoka u SuperSport HNL-u svladao Varaždin nakon što je gubio od osme minute.

"Tri boda zlata vrijedna", riječi su kojima je Valentina Miletić u podcastu Utakmicu po utakmicu najavila osvrt na dvoboj Hajduk - Varaždin.

Prije toga Stipe Antonijević se kratko osvrnuo na ispadanje iz Europe od slovačkog Ružomberoka.

"Događa se dosta toga odnosno iz kluba su očito odlučili sada, što je svakako pohvalno, za razliku od godina prije gdje je mantra bila 'ako gori sve skrivajmo se', prvi put su odlučili izaći u javnost dan nakon. Iako je Ivan Bilić rekao da za njega to nije debakl, za mene apsolutno je debakl."

"Ova pobjeda je bila krucijalna, zamisli da je Varaždin zadržao 0:1", rekao je Ivan Ljubić.

Antonijević je dodao:

"Da nije ušao onaj šut Krovinovića, već 10 minuta kasnije bi mentalno stanje bilo gore."

Mateo Pukšar se prisjetio:

"24. veljače, utakmica Varaždin - Hajduk, na stadionu u Varaždinu 10.000 gledatelja, od toga 7.500 ja bih rekao navijača Hajduka. 1:1 na kraju, ti imaš igrača više 40 minuta, tad je sve krenulo nizbrdo. Tu kreće afera VAR leaks, pa ti dolaze Lokomotiva, Dinamo, Dinamo. Ja sam stvarno mislio prije nedjeljne utakmice da ako Varaždin povede da će doći do opće katastrofe, da će Gattuso pobjeći iz Splita i da će to otići još dublje nego što jest. Zato me iznenadilo drugo poluvrijeme, igrači Hajduka su pokazali moć i uspjeli pobijediti utakmicu koja je izgubljena."

U zaključku je Antonijević kazao:

"Nije se Hajduk još uvijek riješio drama, financijski je kaos, najavio si prodaju najvrijednijeg igrača, bilo je tu i nekih riječi oko miješanja Nadzornog odbora u rad predsjednika. Generalno, teren je i dalje jedino mjerilo, ako ti uspiješ okrenuti Varaždin pa dobiješ iduću utakmicu na Aldo Drosini, onda polako gradiš i pokazuješ da nije baš sve propalo kako se predstavlja posljednjih 48 sati. Što drugo?"

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu