Nogomet
Nogomet

Hajduk ga je želio na mercatu: Konačno stigao na Poljud i ostavio odličan dojam, ali u "pogrešnom" dresu

Hajduk je u zimskom prijelaznom roku želio Carlosa Borgesa, mladu zvijezdu Cityjevih juniora, ali stigla je odbijenica uz obrazloženje.

Carlos Borges i Ante Kavelj (Foto:Tom Dubravec/Cropix)

Mlada zvijezda Manchester Cityjevih juniora Carlos Borges ove zime bio je želja Hajduka. Jučer je konačno došao na Poljud, ali u dresu svojeg matičnog kluba.

Sportski sektor Bilih želio ga je dovesti, vjerojatno umjesto Stipe Biuka jer je riječ o krilu, međutim Građani su se ekspresno zahvalili i poslali negativan odgovor uz obrazloženje: "Na njega ozbiljno računamo." Time je Hajdukov interes za usluge 18-godišnjeg Portugalca službeno završio, prenosi Dalmatinski portal.

Juniori Hajduka saznali protivnika u četvrtfinalu Lige prvaka mladih

Borges je u utorak protiv Hajdukovih vršnjaka pokazao zašto je privukao pažnju struke splitskog prvoligaša ostavivši odličan dojam. Konstantno je prijetio talentiranoj obrani Hajduka, srećom po Bile tiće bez konkretnijeg učinka.

U Englesku stigao kao 11-godišnjak

U Englesku se preselio kao 11-godišnjak iz lisabonskog Sportinga i prošao je sve mlađe selekcije svoje zemlje. Uskoro će vjerojatno na posudbu u jedan od Cityjevih satelita, kao brojni talenti koje Građani kupuju iz "kolijevke" pa se možda interes Bilih ponovo pojavi.

VIDEO Poslušajte kako je engleski komentator doživio pobjedu Hajduka protiv Cityja

Mali je upoznao Torcidu i vidio kako se prate juniorske utakmice u Splitu, a osjetio je i kako udaraju mladi hajdučki stoperi. Ako dosad nije imao motiva ili izazov prijeći u Hajduk, evo mu ga…