Nogomet
Nogomet

Gattuso: "Moglo je biti 2:0 za Rijeku, mi smo bili smiješni"

Legendarni Talijam bio je vidno razočaran igrom svoje momčadi na Rujevici.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nogometaši Rijeke u susretu su 3. kola skupine F Europske lige pretrpjeli i treći poraz, na Rujevici su izgubili od Napolija sa 1:2 (1:1).

Rijeka je povela golom Murića (13), no neposredno prije odlaska na odmor na 1:1 poravnao je Demme (43) da bi Napoli do pobjedničkog pogotka stigao nesretnim autoglom Brauta u 62. minuti.

Trener Rijeke nakon Napolija: "Snovi i želje su možda veći, ali nedostaje nam svega"

Aktualni pobjednik hrvatskog Kupa pružio je odličan otpor aktualnom pobjedniku talijanskog Kupa, no baš kao i prije dva tjedna kada je na Rujevici namučio Real Sociedad u konačnici je ostao bez bodova.

Napoli vodi legendarni Gennaro Gattuso koji je bio ljut na svoje igrače.

Rijeka zabila sama sebi za poraz protiv velikog Napolija: Menalo pogodio stativu za vodstvo

"Utakmica kakvu smo i očekivali. Rijeka je ekipa koja ide okomito prema golu svaki put kada ukrade loptu, a mi smo bili gotovo smiješni u pojedinim trenucima prvog dijela. Zadali su nam dosta glavobolja i moglo je biti i 2-0 za domaćina. Bilo je utakmica koje smo izgubili, ali nismo bili ovako loši, prvi put smo patili na terenu u odnosu na Rijeku. Moramo nešto promijeniti, ali na mentalnom planu. Nije mi se svidjelo, posebice ne stav momčadi na terenu. Nismo bili dovoljno agresivni, nije bilo ni prekršaja, ali na kraju se to ipak promijenilo. U prvom dijelu sve je bilo za popravak, ali u drugom smo odigrali kako mi se sviđa. Diktirali smo igru, ali ponavljam puno smo riskirali", rekao je trener slavnog Napolija.

Standings provided by SofaScore LiveScore