Nogomet
Nogomet

VIDEO Krovinović komentirao priče u svlačionici Hajduka prije Osijeka: "Neću o ostalima"

Filip Krovinović dao je izjavu Stipi Antonijeviću nakon pobjede u Osijeku.

Posljednji polufinalist Hrvatskog nogometnog kupa je splitski Hajduk, koji je u gostima, nakon vrlo uvjerljive igre, pobijedio Osijek s 2:1 (1:0).

Prošlosezonski osvajač Kupa Hajduk dominirao je većim dijelom utakmice te je vodio 2:0. U 21. minuti je 16-godišnji Luka Vušković bio strijelac za 1:0, a u 77. Filip Krovinović za 2:0. Jedini pogodak za Osijek dao je također 16-godišnjak, Filip Živković je u 84. smanjio na 1:2, ali vremena ni snage kod domaćina za nešto više nije bilo.

Nakon utakmice Stipe Antonijević razgovarao je s Filipom Krovinovićem, koji je zabio gol i asistirao.

''Htio bih istaknuti da uvijek ekipa izbaci pojedinca, ovaj put sam to bio ja. Zahvaljujem svima na ogromnom radu, trudu i želji.

Leko o promjeni sustava: "Čim kažeš da igramo s tri, odmah nastane nervoza u momčadi"

Dokazali smo svima da nismo zaboravili ono što smo radili otkako sam ja tu, živimo jedni za druge, za ove navijač koji su prevalili veliki put. Ovo nam je putokaz za dalje i samo tako trebamo raditi.

Derbi protiv Dinama bio je ispod očekivanja, svjesni smo toga, a i da je ovo bila prekretnica u sezoni. Da smo ovo izgubili, do kraja se ne bismo za ništa borili. Idemo po obranu titule u Kupu'', rekao je veznjak Hajduka pa komentirao glasine da su neki stožerni igrači Hajduka predložili treneru Leki igru sa četiri iza.

''Svakako smo poznatiji sa četiri, ali ono što smo mi pričali neka ostane među nama, da ne govorimo o ostalima. Siguran sam da nam paše više s četiri iza'', rekao je Krovinović.

Što je Krovinović rekao o čudesnom Luki Vuškoviću pogledajte u priloženom videu.