Nogomet
Nogomet

Igrači i navijači Barce ismijavaju zvijezdu Reala: Video o "Zlatnoj lopti" raspametio Kataloniju

Kamere su uhvatile što je Eric Garica dobacio Viniciusu tijekom El Clasica, u kojem je Barcelona razbila Real u Madridu…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Barcelona je sinoć odigrala sjajnu utakmicu protiv najvećeg rivala na Santiago Bernabeuu. Katalonci su deklasirali Madriđane s visokih 4:0. Može se reći da su ih ponizili.

Igrači Barcelone djelovali su i momčadski i pojedinačno superiorno. Četiri torpeda u mreži Thibauta Courtoisa govore da je napad Katalonaca bio jako raspoložen, no i obrana je bila na zavidnoj razini.

Klinac od 17 godina u 19 minuta je napravio ono što Realovcima nije uspjelo u 90

Obrana Barcelone ukrotila je hitronogog Viniciusa, koji im je u nekim ranijim utakmicama znao zadavati dosta problema. Katalonci su bili baš nabrijani na Brazilca, koji nerijetko zna simulirati prekršaje. Jako ih je razljutio kada je u prvom poluvremenu pokušao iznuditi jedanaesterac očitim bacanjem.

Ter Stegen, Pique, Araujo i Eric Garcia skočili su kao ofureni na Brazilca. Vinicius je kasnije pokušao još jednom isprovocirati prekršaj, a Garcia mu je ironično dobacio:

"Hej ti, Zlatna lopta sljedeće godine... Tebi Zlatna lopta!?" ispalio je Garcia uperivši u Viniciusa kažiprst.

Legenda Bayerna čestitala Barceloni na gaženju Reala: "Bilo je zadovoljstvo vidjeti ovu ludu predstavu"

Branič Barcelone aludirao je na pompozne najave madridskih medija koji su Viniciusa već proglasili budućim dobitnikom Zlatne lopte.

Video je odmah postao viralan i jako gledan u Španjolskoj, posebice među navijačima Barcelone, koji su nakon turbulentnog prvog dijela sezone vidno živnuli i guštaju u preporodu njihova kluba, a posebice se naslađuju razbijanjem najvećeg rivala.

Uglavnom, i igrači i navijači Barcelone otvoreno likuju i naslađuju se razbijanjem najvećeg rivala.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.