Nogomet
Nogomet

Real usred "sapunice Mbappe" iznenadio s bombom: Madriđani kupili zamjenu za Modrića i Kroosa

Rennesov dijamant Eduardo Camavinga na pragu je Real Madrida...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Usred „sapunice Mbappe“ rodilo se drugo francusko iznenađenje u završnici prijelaznog roka. Rennesov dijamant Eduardo Camavinga na pragu je Real Madrida. Marca tvrdi da će službena objava stići za nekoliko sati.

Nije da Real i prije nije imao na oku 18-godišnjeg francuskog reprezentativca, ali ipak je iznenađenje da ga je doveo tijekom sapunske opere s PSG-om.

Marca i L'Equipe razilaze se oko visine odštete. Španjolci tvrde da će biti oko 30 milijuna, a Francuzi između 40-45 milijuna eura. Zanimljivo, na Transfermarktu je trenutačno procijenjen na 55 milijuna eura, donedavno je bio i na 60 milijuna.

Juniori Hajduka saznali protivnika u prvom kolu Lige prvaka: Prva utakmica u gostima

Tko zna, vjerojatno će u transfer biti uključeni i razno-razni bonusi. Problem je za Rennes što mu ugovor istječe sljedeće godine pa nema baš prejake karte u pregovorima.

Real je u finišu prijelaznog roka morao uključiti turbo, Camavinga je već na liječničkom pregledu. Marca tvrdi da će mladi veznjak potpisati ugovor već u večernjim satima.

Camavinga je ljevonogi veznjak koji nije klasična desetka nego povučeni playmaker, stilom igre je sličan legendarnom Argentincu Fernandu Redondu.

Kakva bomba! Hajduk će zamijeniti Vuškovića još boljim stoperom: Potpisat će na godinu dana i već je na Poljudu

Ovaj mladić rođen je 10. studenog 2002. u jednom izbjegličkom kampu u Angoli, a kad je imao dvije godine roditelji su mu se preselili u Francusku. Trenirao je u lokalnom klubu Drapeau-Fougeres sve do svoje 11. godine prije nego su ga zapazili skauti Rennesa i pozvali ga da im se priključi, a od tada je strelovito napredovao.

Sad je jasno zbog čega je Rennes požurio s kupovinom Dinamova veznjaka Lovre Majera, kojeg je po Transfermarktu platio 12 milijuna eura.

S druge strane, jasno je da Real mora osvježiti i pomladiti već izraubanu veznu liniju. Modrić ima 36 godina, Kroos 31, a Casemiro i Isco blizu su tridesete. Camavinga je zalog za budućnost, ali sadašnjost. Od njega na Santiago Bernabeuu očekuju jako puno već u ovoj sezoni.