Nogomet
Nogomet

Voditelj Zlatne lopte Didier Drogba šokirao javnost komentarima na račun ženske dobitnice

Bio je jedan od najboljih svjetskih nogometaša, ali nije se snašao kao voditelj.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Gledatelji svečane dodjele Zlatne lopte nisu mogli vjerovati što čuju u prijenosu kad se legendarni Didier Drogba dočepao mikrofona. Slavni napadač bio je voditelj svečanosti, a javnost je zgrozio komentarom na račun ženske dobitnice Zlatne lopte.

Prije nego što je uručio kipić Lionelu Messiju, Drogba je istu dužnost obavio i pri dodjeli ženske inačice nagrade Barcinoj kapetanici Alexiji Putellas.

Na dodjeli Zlatne lopte objavili Ronaldovu neprimjerenu fotografiju, Messi, Lewa i Mbappe umirali od smijeha

Dvostruki dobitnik nagrade za Afričkog igrača godine odmah na volej upitao je osvajačicu ženske Lige prvaka: "Tko si ti? Idemo pogledati video.''

Publika je utihnula i prisjetila se farse iz 2018. godine, kad je DJ Martin Solveig upitao legendarnu Adu Hegerberg, tadašnju pobjednicu, "može li tverkati".
Gledatelje je šokirala Drogbina zamjerka na račun najbolje svjetske nogometašice u protekloj godini, a njegov nedostatak interesa za tu nagradu u nastavku intervjua dodatno ih je zgrozio.

Procurilo cijelo bodovanje za Zlatnu loptu: Messiju mala prednost, za Modrića nije glasao nitko

"Drogba je totalno nezainteresiran za dodjeljivanje nagrade Alexiji", komentirali su jedni, dok drugi smatraju kako je samo bio iskren:

"Dajte, ženski nogomet ionako nitko ne gleda."