Nogomet
Nogomet

VIDEO Navijači ne mogu vjerovati što je Casemiro napravio dok su se igrači Barce i Uniteda naguravali

Dok su igrači Barcelone skakali na njegova suigrača Brunu Fernandesa, Casemiro se maknuo iz gužve. Čini se kako je naučio lekciju s utakmice protiv Crystal Palacea.

Manchester United - Barcelona (Foto:Afp)

Nogometaši Manchester Uniteda u četvrtak su izbacili Barcelonu iz Europske lige, a okršaj dvaju giganata protekao je prilično nervozno. U jednom duelu Bruno Fernandes napucao je loptu u Frenkieja de Jonga dok je on ležao na travnjaku i to je bio okidač za masovno naguravanje na centru igrališta.

U kaosu koji je uslijedio oko Fernandesa su se okupili gotovo svi igrači koji su u tom trenutku bili na terenu, ali jedan je pametno stao nekoliko koraka dalje i nije se želio miješati. Taj jedan bio je Casemiro, koji je, čini se, naučio lekciju od prije nekoliko tjedana iz Premier lige.

Nastavlja se rezultatski posrtaj Barcelone u Europi: Jedan podatak sve otkriva

Tad je naime isključen jer je uhvatio igrača Crystal Palacea za vrat i dobio prvi izravni crveni karton otkad igra u Ligama petice. Posljedično je dobio još tri utakmice suspenzije i valjda je zaključio kako mu se ovaj put takvo nešto neće dogoditi. Jednostavno je okrenuo glavu i maknuo se u stranu te pustio svoje suigrače i igrače Barcelone da to riješe među sobom.

Ne bi mu bilo prvi put da se kači s Kataloncima, jer je prošao valjda mali milijun takvih koškanja dok je igrao za Real Madrid u El Clasicu, ali s godinama se izgleda opametio. Navijači Crvenih vragova nisu svom novom miljeniku zamjerili taj potez. Naprotiv, umiru mu od smijeha, ali pozdravljaju njegovu zrelost.

Casemirovu reakciju pogledajte OVDJE.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.