Nogomet
Nogomet

Dinamo nije htio platiti visoku odštetu, a sad može stići besplatno: Napadač iznenada ostao bez kluba

Slovenski napadač Žan Vipotnik je ljetos bio velika želja Dinama, no puno se toga promijenilo u Maksimiru.

Žan Vipotnik (desno) (Foto:Afp)

Europski nogomet duboko je potresla informacija da Bordeaux seli u treću ligu!

Francuski velikan, koji je čak šest puta osvajao naslov prvaka, na naplatu su došli nagomilani dugovi, tako da su donijeli odluku da klub postane poluamaterski.

Odmah su raspustili prvu momčad i zatvorili trening-kamp, a to znači da igrači mogu slobodno potražiti novi klub. Među njima je i slovenski napadač Žan Vipotnik koji je prošlog ljeta bio velika Dinamova želja.

Transfer je praktički bio na pomolu, no na Maksimiru su oklijevali s plaćanjem visoke odštete, tako da je Slovenac na kraju završio u Bordeauxu.

Sada nema prepreke da se transfer napokon ostvari, no pitanje je koliko su klub i igrač zainteresirani za takvu opciju. Iz Slovenije pak stižu informacije da Vipotnik želi ostati u inozemstvu, no postoji i opcija da se na kraće vrijeme vrati u slovenski nogomet, piše Nogomania.

Spominju se aktualni prvak Celje te njegov bivši klub Maribor koji još uvijek nije dobio punu odštetu od Bordeauxu, a i pitanje je hoće li. Slovenci pak sramežljivo spominju da bi se Dinamov interes za Vipotnikom sada mogao ponovno oživjeti.

Ako se uzme u obzir da će ostati samo na Bruni Petkoviću i Sandru Kulenoviću, možda to ne bi ni bila loša opcija za Dinamo...

Trener Torshavna: "Ponavljam, ovo je nedopustivo. Hajduk će se trebati priviknuti na..."

VIDEO Gattuso dizao publiku na noge svih 90 minuta, ali uvod utakmice će pamtiti cijeli život

Službeno počinju Olimpijske igre: Evo kad kreće svečanost otvaranja i tko će nositi hrvatsku zastavu