Nogomet
Nogomet

Dačić objavio: Policija zaustavila veliku akciju Torcide u Beogradu: Oduzeli su im zastave, naljepnice...

Zasad obilježja nisu prošla granicu sa Srbijom, no još se uvijek ne zna je li dio Torcide fizički već u državi.

Torcida (Foto:Luka Stanzl/Pixsell)

Već se danima priča o mogućem dolasku Torcide na utakmicu Crvene zvezde i Benfice u Beograd. Na prvu je izgledalo kao izmišljen scenarij, no čini se da se ozbiljno radi na tome.

Navijači Benfice pali su na ulazu u Srbiju s hrpom Torcidinih zastava, naljepnica i ostalih obilježja. Portugalci, inače, bratska skupina navijača Hajduka, imali su zadatak u Srbiju unijeti poveći broj Torcidinih obilježja, no Ivica Dačić otkrio je kako su im oduzeta.

''Tijekom granične kontrole osoba i vozila, i na graničnim prijelazima, i na aerodromu Nikola Tesla, kod više navijača Benfice pronađena su obilježja Hajduka i navijačke skupine Torcida'', rekao je potpredsjednik vlade i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, javlja Telegraf.

''Ministarstvo unutarnjih poslova u skladu sa svojim djelokrugom i zakonskim ovlastima prema svim osobama koja se zateknu u izvršenju kaznenih djela i prekršaja, u suradnji s nadležnim tužiteljstvom, poduzet će mjere i radnje u cilju njihova daljnjeg procesuiranja'', dodao je Dačić.

Zasad obilježja nisu prošla granicu sa Srbijom, no još se uvijek ne zna je li dio Torcide fizički već u državi.

Hajduk otkrio koliko je Adidasovih dresova prodao u samo dva mjeseca! Brojke su rekordne

VIDEO Snimku svi masovno dijele: Ovo je Ajax napravio Haliloviću, kao da je namjerno

Tko je Sandro Perković? Kao prvi trener zablistao je u Latviji, a ovo mu je drugi mandat u Dinamu