Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dvoboj Lige prvaka

Beograd na nogama: Srbi su uvjereni da im stiže Torcida, čak su objavili bitne informacije

Mediji u Srbiji još su pisali da navijači Hajduka imaju razrađen plan ulaska u Srbiju. Došli bi neprimjetno, nikako ne u grupi, i tako pokušali doći do stadiona i svojih prijatelja iz Portugala.

Torcida Split (Foto: Duje Klarić/Cropix)

U navijačkom svijetu poznata je poveznica splitske Torcide i No Name Boysa, navijača Benfice. Te dvije navijačke skupine gaje prijateljski odnos već 30 godina.

Torcida je na derbiju protiv Dinama na Maksimiru podigla veliku koreografiju u čast tog prijateljstva, a navijači Benfice također su imali poruku za Torcidu na prošloj utakmici Benfice.

Porugalski velikan večeras od 18:45 gostuje u Beogradu kod Crvene zvezde i odmah nakon ždrijeba počele su kružiti teorije da će pripadnici Torcide doći u Beograd navijati za Benficu.

Srbi objavili zabranu

Sprski mediji već danima najavljuju taj scenarij ulaska Torcide u grad, no je li to stvarno realno, treba pričekati do večeras.

Zapravo, sve je otišlo tako daleko da je Crvena zvezda u suradnji s policijom čak objavila da su na gostujućoj tribini zabranjena obilježja Hajduka.

Da, čini se da neke informacije stvarno postoje. Mediji u Srbiji još su pisali da navijači Hajduka imaju razrađen plan ulaska u Srbiju. Došli bi neprimjetno, nikako ne u grupi, i tako pokušali doći do stadiona i svojih prijatelja iz Portugala.

Marko Tolić VIDEO Bivši igrač Dinama atraktivno namjestio gol Slovana, ali njegova reakcija dok je intonirala himna Lige prvaka je hit divider

Slavlje hajdukovaca na Maksimiru Nevjerojatan podatak o Hajdukovim pobjedama na Maksimiru: Više u šest nego u 25 godina! divider

Marcelo Brozović Brozović i Ronaldo dobili novog trenera: Već je surađivao s legendarnim Vatrenim divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook