Nogomet
Nogomet

Pojavio se dres poznatog engleskog kluba, skoro pa isti kao Hajdukov gostujući

Crystal Palace uskoro predstavlja dres koji je skoro pa isti kao Hajdukov gostujući.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nova nogometna sezona kuca na vrata, a brojni svjetski klubovi polako otkrivaju svoje garniture dresova koje će nositi do svibnja iduće godine.

Tako je nedavno Crystal Palace izbacio gostujuću garnituru dresova koja na sebi ima crveno-plavi motiv, identičan onome na gostujućem dresu Hajduka.

Englezi su taj dres nedavno pokazali navijačima, a uskoro bi trebala izaći i domaća varijanta dresa koja je skoro pa ista kao Hajdukova gostujuća.

Najstariji nogometni klub na svijetu predstavio novi dres: Važan detalj podsjeća na Hajdukov

Spomenuti dres je objavio ugledni portal Footy Headlines koji se bavi dresovima svjetskim klubova i reprezentacija, a u skoro u svim slučajevima i pogodi dizajn dresova.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Razlika je samo u ovratniku i obrubima na rukavima, no ne radi se tu o krađi, već Hajduk i engleski prvoligaš imaju istog sponzora, a riječ je o talijanskom Macronu koji već godinama surađuje sa splitskim klubom.

Nije ovo prvi put da Englezi nose nešto što je prvi put viđeno u Hrvatskoj. Tako je prošle sezone Liverpool predstavio gostujući dres koji neodoljivo podsjeća na aktualni crni dres hrvatske nogometne reprezentacije, a riječ je o istom sponzoru, uglednom Nikeu.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.