Nogomet
Nogomet

VIDEO Cristiano pogledao prvo poluvrijeme Al Nassra iz lože pa nestao, navijači se oduševili kad su saznali zašto je otišao

Cristiano Ronaldo nije imao pravo nastupa u ovoj utakmici za Al Nassr, ali je svejedno uspio oduševiti navijače.

Cristiano Ronaldo (Foto:Afp)

Novi klub Cristiana Ronalda Al Nassr pobijedio je Al Taee golovima Andersona Talisce, a kako Cristiano Ronaldo nije mogao igrati utakmicu zbog stare suspenzije iz Manchester Uniteda, odnosno još ni ne može biti registriran zbog previše stranaca u momčadi pa je početak susreta odgledao iz VIP lože.

Ronaldo postavio zahtjev upravi kluba: Želi da dovedu njegova prijatelja, ima 39 godina

Napominjemo početak, jer nije ostao cijelu utakmicu. Pojavio se u punoj opremi, pozdravio navijače i pogledao uvodnih 45 minuta, ali na poluvremenu je otišao u svlačionicu. Više se nije ni vraćao u ložu, nego je ostao gledati utakmicu na TV-u u svlačionici, a kad je već tamo, odlučio je odraditi trening na biciklu.

Debitirat će vjerojatno za dva tjedna

Zato će vjerojatno i otići u povijest kao jedan od najvećih nogometaša u povijesti jer svaki slobodan trenutak koristi kako bi svoje tijelo još bolje pripremio za skorašnje izazove, iako je riječ o saudijskoj ligi, Ronaldo joj je pristupio kao da još igra na top razini.

Ronaldov trener ponižen kao nikad prije: "Najgori čovjek kojeg sam upoznao, hladna i proračunata osoba"

Zbog suspenzije FIFA-e od dvije utakmice neće igrati ni protiv Al-Shababa sljedeći vikend, a debitirat bi trebao 22. siječnja protiv Ettifaqa.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.