Nogomet
Nogomet

Hazardova zamjena ne može dočekati da stigne: Ostvario san i posebno se raduje jednom igraču

Christian Pulišić otvoreno je progovorio o svom prelasku u Chelsea, gdje bi trebao postati zamjena za Belgijca Edena Hazarda.

Christian Pulišić (Foto: AFP) (Foto:Afp)

20-godišnji američki reprezentativac Christian Pulišić odavno se smatra jednim od najdarovitijih mladih igrača svijeta.

Nakon što je ''eksplodirao'' u Njemačkoj s Borussijom Dortmund u dobi od 17 godina tijekom sezone 2016./2017., Pulišić je u siječnju dogovorio transfer u Chelsea, gdje bi trebao napraviti novi iskorak u karijeri.

Bluesi su pristali platiti odštetu od 64 milijuna eura kako bi osigurali njegov potpis, dok je mladi Amerikanac ostao na posudbi u Borussiji do kraja sezone.

''Dugo sam čekao na ovo'', kazao je novi igrač Chelseaja.

Kovačić riješio pitanje nastavka karijere, Real pred rekordnim transferom

Pulišić će se pridružiti Sarrijevoj momčadi ovog ljeta i automatski postati jedan od važnijih igrača, s obzirom na to da se očekuje odlazak prve zvijezde Edena Hazarda.

''Nevjerojatan je osjećaj i vrlo sam uzbuđen što mogu početi s Chelseajem. Trebao sam završiti sezonu u Dortmundu, ali svakako se radujem što ću uskoro biti na Stamfordu. Bit će to nevjerojatno iskustvo, ono koje ne mogu dočekati, biti u Engleskoj i upoznati sve momke'', izjavio je Pulišić za internetsku stranicu kluba te nadodao:

''Zaigrati u Premierligi jedan je od mojih najvećih snova. Biti igrač Chelseaja velika je čast i nešto zbog čega sam stvarno uzbuđen. Tamo je mnogo sjajnih igrača i ne mogu dočekati da radim sa svima njima. Uzbuđen sam što ću igrati s N'Golom Kanteom, mislim da je fantastičan igrač. Također, tu su i David Luiz i Rüdiger, radujem se suradnji s njima'', zaključila je mlada zvijezda.
 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.