Nogomet
Nogomet

Čačić: "Petković? Valjda nije ono najgore, a Livaković jedini može otići iz Dinama"

Nogometaši Dinama pobijedili su Bravo (2:0), ali i ostali bez Brune Petkovića, koji se ozlijedio.

Ante Čačić (Foto:Ronald Gorsic/Cropix)

U posljednjem pripremnom susretu prije proljetnog dijela sezone nogometaši Dinama pobijedili su slovenski Bravo s 2:0 u zatvorenoj utakmici na Maksimiru. Za pobjedu su zabili Gurlica i Štefulj, a sve je zabrinula ozljeda Brune Petkovića.

Utakmica je odigrana u lošim vremenskim uvjetima, kiša je natopila teren, a u 25. minuti dvoboja Petković se uhvatio za koljeno nakon duela s jednim igračem slovenske momčadi.

Osjetio je bol i zatražio zamjenu, a umjesto njega u igru je ušao Josip Drmić:

"Malo me brine Petkovićeva ozljeda. Dobio je neugodan udarac u predjelu butnog mišića, vidjet ćemo sutra. Jako je bolno, nadam se da nije najgore", kazao je Čačić nakon susreta pa dodao:

Šok za Dinamo: Ozlijedio se Bruno Petković u vaterpolskim uvjetima na Maksimiru

"Vjerujem da Petković neće imati dužu pauzu."

Također, bilo je govora o zimskom prijelaznom roku koji se otvara sutra u HNL-u, a trener Dinama kazao je da je Dominik Livaković jedini igrač koji može sada otići.

"Jedini koji u ovom trenutku može otići iz Dinama jest Livaković. Ima klauzulu u ugovoru. Uz njegovu volju, ako netko donese svotu koja piše u ugovoru, Livaković može otići", zaključio je Čačić.

Za kraj dodajmo da se posljednjih dana hrvatski vratar povezuje sa španjolskim Villarrealom, koji je ostao bez vratara Gerra Rullija.