Nogomet
Nogomet

Dogovorio transfer života pa ostavio suprugu: "Otkako je otišao u City, postao je potpuno druga osoba"

Za 70 milijuna eura prešao je u City te je počeo zarađivati više od 180 tisuća eura tjedno.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Bivša supruga Riyada Mahreza, Rita Johal optužila je Manchester City za propast zajedničkog života s alžirskim nogometašem, prenosi britanski The Sun.

U ljeto 2018. godine Mahrez je prešao iz Leicester Cityja u Manchester City za visoku odštetu od 70 milijuna eura. Zahvaljujući tome, počeo je zarađivati više od 180 tisuća eura tjedno što ga je u potpunosti promijenilo.

"Riyad koji je do tada bio ljubazan, skroman i brižljiv, odjednom je nestao", tvrdi Johal pa dodaje kako ga je City u potpunosti promijenio.

"Otkako je otišao u Manchester City, Riyad se potpuno promijenio".

Iako je zarađivao veliki novac, Mahrez se poput većine vrhunskih nogometaša teško nosio s velikim pritiskom. Svaki igrač podnosi pritisak na drugačiji način, dok se neki posvete obiteljskom životu, drugi krenu u posve drugom smjeru.

Mbappe se oglasio nakon pobjede protiv Reimsa: "Ne želimo ga ispitivati o transferu u Real..."

"Napustio je obitelj i odabrao novi život. Preklinjala sam ga da se vrati doma, a on je rekao da ne može jer osjeća preveliki pritisak od nogometa", rekla je.

"Ne mrzim ga radi toga, to je teška riječ, ali sam šokirana i tužna radi toga što je napravio. Odjednom me samo napustio, za što je okrivio pritisak igranja u Cityju", zaključila je Johal pa čestitala supruzi Harry Kanea što nije otišao potpisao za klub iz Manchestera.

"Njegova supruga imala je sreće, ostale moraju biti oprezne", kazala je.