Nogomet
Nogomet

Bio je velika Dinamova želja, ali cijena mu je otišla u nebo: Sada ga žele klubovi iz Lige petice

Adam Gnezda Čerin je bio velika želja Dinama, ali sve je zapelo na visini odštete.

Adam Gnezda Čerin (Foto:Afp)

Slovenci su bili jedno od najugodnijih iznenađenja Europskog prvenstva, ispali su tek nakon 120 minuta i penala protiv Portugala u osmini finala, a jedan od igrača koji je ostavio i više nego odličan dojam je Adam Gnezda Čerin.

Za momčad Matjaža Keka postao je ključna figura, igrač za kojeg nema više zamjene, a već prije turnira je bilo jasno da će se teško zadržati u Panathinaikosu gdje ima tek 300 tisuća eura godišnje.

Na tragu toga Dinamo je pokušao preduhitriti konkurenciju i zakapariti Gnezdu Čerina tijekom Europskog prvenstva, ponudili su mu dobre uvjete, no klubovi se nisu mogli dogovoriti.

Sve je zapelo na visini odštete, a već sada je jasno da su Plavi ispali iz utrke za igračem koji je sada debelo premašio platežne pomoći aktualnog hrvatskog prvaka.

Žele ga klubovi iz Serie A, spominju se Bologna i Udinese, koji traže pojačanja u središnjem redu, piše slovenska Nogomania koja dodaje da bi Grci sada mogli tražiti puno više od 5 milijuna eura, koliko su tražili prije Europskog prvenstva...

The Athletic razapeo Ronalda pred utakmicu protiv Francuske: "Uvijek je bio šef cirkusa, ali ovo sad je ekstremno"

Komak izabrao novog trenera, radi se o bivšem Vatrenom: "Bog mi je poslao njega. Imali smo krtice u klubu..."

Aco Petrović: "Crna Goro, oprosti!"