Nogomet
Nogomet

Frustrirani Bilić nije izdržao nakon drame: ''Ne, napravit ćemo horor-film, ali ne dobar''

Frustrirani Slaven Bilić je priznao da je kontroverzna završnica protiv Charltona bila poput ''horor filma'', ali je ipak odbio potpuno osuditi suca Matta Donohuea.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Kazneni udarac Josha Cullena duboko u sudačkoj nadoknadi donio je Charltonu izjednačenje 2:2 i uskratio WBA-u priliku da odmakne četiri boda na vrhu Championshipa.

Semi Ajayi sudario se s Nabyjem Sarrom u 16-ercu i primorao Baggiese da se pomire s bodom nakon što je izgledalo da je Robson-Kanu donio vrijednu pobjedu.

Sudac Donohue već je imao kontroverznih odluka u drugom poluvremenu kada je prvotno isključio Gradyja Diangana, pogriješivši identitet prije nego što je promijenio odluku i ispravno isključio Nathana Fergusona.

Bilić kiksao, ali mu se poklopio drugi rezultat: WBA i dalje na vrhu!

''Cijela priča je bila tu za nas, bila je to utakmica koja je vrijedila više od tri boda, s desetoricom na terenu i sve to. I tada netko kaže 'ne, napravit ćemo horor film, ali ne dobar'', požalio se Bilić na ishod utakmice.

''Nije ništa osobno. Sucu je teško i nakon utakmice sam otišao porazgovarati s njima. Problem je kada vam kažu kako ne možete razgovarati o sucu, ali to je glavni dio našeg posla. Uz najviše poštovanje prema Charltonu, to je bila odluka koja nam je oduzela pobjedu'', zaključio je menadžer WBA.

Rezultati by SofaScore

Više o