Nogomet
Nogomet

Bezbroj puta je spasio Hajduk, ali pravo je čudo da je danas uopće zaigrao: Evo u kakvom je stanju Lučić

Ivan Lučić odigrao je 76. minuta za Hajduk s puknutim meniskusom.

Ivan Lučić (Foto:Ante Cizmic/Cropix)

Nogometaši Hajduka dočekali su priliku za iskupljenje protiv Dinama nakon samo pet dana. Podsjetimo, prvi susret je otišao na stranu Zagrepčana 0:1 golom Petkovića.

Istim rezultatom završio je i drugi dvoboj rivala, heroj Modrih ovaj put bio je Sandro Kulenović koji je bio najbrži na Petkovićevom odbijancu u 14. minuti.

Ipak, nije sve krenulo po planu Bijelih i trenera Karoglana, već je u 14. minuti susreta Petković opalio s 18 metara, prvi je na odbijancu bio Kulenović koji mirno posprema loptu u mrežu pokraj Lovre Kalinića.

Kulenović: ''Idemo po duplu krunu! Kao zagrebačkom dečku, nema ništa bolje od gola Hajduku na Poljudu''

Kalinić se baš pri toj reakciji ozlijedio i morao napustiti travnjak u njegovoj drugoj utakmici nakon što je 17 mjeseci čekao na povratak. Zaista teška situacija za Karoglana koji je morao uvesti Ivana Lučića, iako je i on ozlijeđen.

''Nisam vjerovao da ću igrati. Mislim da su obje momčadi imali svoje šanse. Branilo se dobro, oni su zabili i pobijedili. Prije tjedan dana sam išao na magnet. Puknuo mi je meniskus. No, nismo imali izbora, onda prolaziš kroz ovo. Idemo dobiti na Rujevicu'', rekao je nakon susreta.