Nogomet
Nogomet

Barca sprema veliko iznenađenje za Real: Okršaj divova za veliku zvijezdu

Real Madrid i Barcelona sljedećeg bi ljeta mogli ukrstiti koplja oko Harryja Kanea…

Engleski igrači slave gol Kanea (Photo: Craig Mercer/Press Association/PIXSELL)

Galerija

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez sljedećeg ljeta namjerava napraviti totalnu rekonstrukciju momčadi Kraljevskog kluba, ali ni Barcelona ne sjedi skrštenih ruku.

Nerijetko na listi pojačanja obaju velikana stoje isti igrači. U tom kontekstu zanimljiva je informacija katalonskih medija da je Barcelona navodno pokrenula plan dovođenja Harryja Kanea, koji bi trebao biti zamjena za Luisa Suareza. Urugvajac je napunio 31 godinu i polako ulazni u završnu fazu karijere.

Barca ide po Kanea

Napadač Tottenhama i engleske reprezentacije srušio je Hrvatsku na Wembleyju, a već duže je vrijeme na radaru je Barcina arhi-rivala Real Madrida.

Kako pišu pojedini katalonski mediji, plan je Barcelonina predsjednika Josepa Marije Bartomeua da s Kaneom napravi istu stvar kao i svojedobno s Neymarom, kada je u svojstvu prvog pomoćnika tadašnjeg predsjednika Sanrda Rosella preoteo Brazilca ispred nosa Florentinu Perezu, kojem je to najveći transferni poraz u predsjedničkoj karijeri.

Novi "slučaj Neymar"

Perez to nikada nije prebolio i još uvijek pokušava ispraviti pogrešku. Pitanje je hoće li Perez sljedećeg ljeta opet ići po Neymara ili će možda pokušati dovesti Kanea. Ili možda obojicu.

U svakom slučaju čini se da mu Barcelona namjerava pokvariti planove. Sljedećeg ljeta možemo očekivati veliki okršaj Reala i Barcelone. Cijena će biti paprena, jamačno debelo preko 100 milijuna eura.