Nogomet
Nogomet

Igrači Dinama utučeni nakon ispadanja iz Europe: ''Teška večer, ali ovo je velika ekipa''

Dinamo je 24 minute bio u osmini finala Lige prvaka, ali nažalost na koncu je ispao iz Europe.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Porazom od Manchester Cityja, Modri su prekinuli niz bez poraza na stadionu Maksimir koji je trajao 34 utakmice i ispali iz Europe.

"Teška večer. Ispali smo iz Europe. Sretan sam što sam dio ove ekipe. Ovo je velika ekipa i vjerujem da će sljedeće godine biti bolje", izjavio je Arijan Ademi.

Dinamo je odlično otvorio utakmicu i stigao je do prednosti već u 10. minuti fantastičnim pogotkom Danija Olma. Nažalost, City je izjednačio u 34. Minuti.

Bjelica ponosan na dečke i ono što je Dinamo napravio u Europi: "Tako je moralo biti"

"Dobro smo stajali na terenu, nismo im dali puno prostora. Naša dvojica igrača su ležala kada su nam dali pogodak. Nakon toga su preuzeli konce igre i to je bilo to. Nadali smo se da možemo napraviti velike stvari, no oni su pokazali kvalitetu i klasu, te su zasluženo slavili", rekao je kapetan Dinama te nadodao:

"Velika je šteta što nismo prošli. Imali smo prevelikih pehova, pogotovo protiv Šahtara doma. Napravili smo dobar posao i šteta da nismo prošli. Pohvale svim navijačima i hvala im."

Sličnog razmišljanja je i vratar Dominik Livaković.

''Sve dobro što smo napravili u Ligi prvaka, nažalost, nije nas nagradilo. Izašli smo jako dobro, ali kad smo primili pogodak samo pali. Tu je utakmica otišla na njihovu stranu pa su onda došli i drugi golovi. Mislili smo da će nam se negdje vratiti, ali nije. Ništa, idemo dalje'', zaključio je Livaković.

Ništa od proljeća u Europi: City teško porazio Dinamo, Atalanta ugasila snove