Nogomet
Nogomet

Napokon dobre vijesti za Rebića: Prilika na najtežem mogućem gostovanju koju mora iskoristiti

Ante Rebić mogao bi konačno dobiti priliku zaigrati od prve minute u utakmici svog novog kluba - Milana.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

U nedjelju je u Torinu derbi talijanske Serie A, u kojem Juventus pred svojim navijačima dočekuje Milan. U tom bi susretu, prenosi ugledna Gazzetta dello Sport, hrvatski reprezentativac Ante Rebić konačno mogao krenuti od prve minute pod novim trenerom Piolijem.

Otkako je novi trener stigao u Milan, Rebić je u četiri utakmice dobio priliku svega 64 minute, i to samo zahvaljujući ozljedi Castilleja u posljednjem susretu protiv Lazija. Rebić je ušao u igru već u prvom poluvremenu te je do kraja odigrao 54 minute i ostavio sasvim solidan dojam.

Kovači se od Bayerna oprostili na krajnje neobičan način: Ostali gospoda do kraja

"Dobro je odigrao protiv Lazija. On je naš vrlo važan igrač", rekao je Pioli nakon pitanja o nastupu hrvatskog reprezentativca.

Rebić je na samom kraju prijelaznog roka ovog ljeta napustio frankfurtski Eintracht i prešao u redove Milana. U prvih pet kola talijanske Serie A, pod trenerom Marco Giampaolom, dobio je priliku zaigrati 65 minuta, pa je iduće dvije utakmice prosjedio na klupi.

Počela nova velika bitka za uskoro najboljeg na svijetu: Može li se zaustaviti Real?

Dolaskom Piolija dobio je 10 minuta u prvom susretu, pa dvije utakmice nije ulazio, a ozljedom Castilleja otvorila mu se prilika.

Rebić je prije dolaska u Serie A u 78 utakmica Bundeslige postigao 17 pogodaka i upisao devet asistencija.

Rezultati by SofaScore

 

Više o