Nogomet
Nogomet

Ancelotti ljutit kao ris nakon Realova debakla: Pukao na trenera Barcelone!

Talijanski trener zamjerio je Hansiju Flicku nešto što se dogodilo tijekom proslave pogotka Raphinhe u tehničkom prostoru…

Carlo Ancelotti i Hansi Flick (Foto:Afp)

Real Madrid doživio je noćnu moru na Santiago Bernabeuu. Barcelona je deklasirala Kraljeve s 4:0 usred Madrida. Katalonci su zaboli oštar nož u ponos Madriđana.

El Clasico je ovaj put na terenu bio bez većih incidenata, bilo je koškanja, ali ništa posebno, no na klupi su visoke tenzije eksplodirale.

Pobjesnio je onaj koji je obično najmirniji, trener Reala Carlo Ancelotti. Talijan je u završnici utakmice došao do klupe Barcelone kao ofuren. Bio je iznimno ljutit nakon četvrtoga gola Barcelone, koji je postigao Raphinha.

VIDEO Real potopljen na Bernabeu: Pogledajte sve pogotke Barcelone u povijesnoj pobjedi

Brazilac je iskoristio pogrešku Lucasa Vazqueza i lagano prebacio Lunina za četvrti pogodak. Klupa Barce je skočila na noge, slavilo se sve u šesnaest, skakali su svi, od trenera Hansija Flicka do rezervnih igrača.

Čini se da je taj izljev radosti zasmetao Ancelottiju, koji je zajapuren došao do klupe Barcelone i nešto zamjerio njemačkom kolegi.

Razmijenili su nekoliko riječi, a dojam je da razmjena nije bila ugodna. Situacija koja se ponovila i na kraju utakmice. Nakon što se rukovao s Flickom, Ancelotti se okrenuo prema drugom članu svog stručnog stožera i prstima mu dao znak da ne prilazi te je vrlo ljutit otišao u tunel.