Nogomet
Nogomet

Evo tko bi mogao zamijeniti Ancelottija u Realu: Don Carlo prema Brazilu, a sin mu preuzima poznati klub

Real Madrid navodno već traži zamjenu za Carla Ancelottija…

Carlo Ancelotti, Luka Modrić i Karim Benzema (Foto:Afp)

Još uvijek nije jasno hoće li Carlo Ancelotti ostati trener Real Madrida i iduće sezone. Engleski Mirror tvrdi da neće i da Real već traži zamjenu. Prema informacijama engleskog dnevnika, talijanski stručnjak će preuzeti klupu brazilske reprezentacije, dok bi na njegovo mjesto mogao doći trener Arsenala Mikel Arteta.

Real pušta svoje dijete i želi zvijezdu Napolija: Jako dobar posao za Madriđane

Mirror tvrdi da je Arteta glavni kandidat za novog trenera Reala, a da bi njega u Arsenalu mogao zamijeniti Roberto de Zerbi, koji je postao glavni menadžera Brightona nakon što je Graham Potter prešao u Chelsea.

Arteta umjesto Ancelottija u Realu

U eteru se pojavila još jedna informacija koja sugerira da bi Ancelotti doista mogao napustiti Madrid. Naime, Ancelottijev sin i pomoćnik u Realu, Davide, navodno je prihvatio ponudu Basela da postane njegov glavni trener.

Ancelotti objavio nove informacije o Modriću koje smo svi čekali: "To se ne može kupiti"

Stara je navada na Santiago Bernabeuu da se u sudbini trenera i pojedinih igrača odlučuje na kraju sezone. Krajnji rezultat više-manje kroji sve u Realu. I ovaj put puno toga će ovisiti raspletu bitke za trofeje. Real je u igri za Ligu prvaka i Kup kralja, dok je Barcelona daleko odmakla u španjolskom prvenstvu.

Ancelottijev sin preuzima Basel

Za Real je Kup kralja samo utješna nagrada. Sezona se ne bi smatrala uspješnom ako bi sve ostalo samo na tom trofeju. Dakle, u fokusu Madriđana je Liga prvaka. Real u četvrtfinalu čeka Chelsea, a u polufinalu Manchester City ili Bayern.