Nogomet
Nogomet

Halilović u iskrenom razgovoru otkrio da se nije mogao nositi s teretom koji je na njega stavljen

Alen Halilović otkrio je u razgovoru za Fox Sports da su mu teško padale kritike koje je trpio još kao tinejdžer.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Alen Halilović progovorio je u razgovoru za Fox Sports o svom teškom prelasku iz juniorskog u seniorski nogomet. Od njegove 16. godine kada je kao tinejdžer debitirao u Ligi prvaka za Dinamo uspoređivalo ga se s Lionelom Messijem, no to se ispostavilo kao dosta težak teret za našeg mladića koji se s njim nije znao nositi.

U kojem svijetu ovaj čovjek živi? Nevjerojatna poruka vezana za Olimpijske igre

"Otkad sam imao 16, nisam smio odigrati OK, onda bi mi rekli da sam odigrao loše. Kada bih odigrao dobro, rekli bi mi da sam odigrao odlično. Nije bilo ništa između, uvijek ili dobro ili loše. Bilo mi je to teško, ali sada su mi 23 godine i više me ne zanima što ljudi misle ili govore o meni", kazao je Halilović, koji se godinama borio s time što drugi misle o njemu.

"Prije mi je bilo teško nositi se s kritikama. Sada kada su mi 23 godine više me nije briga što drugi misle. Uvjeren sam da su najbolje godine ispred mene", kazao je Halilović.

Kakav je ovo megadvoboj: Tko bolje tehnicira WC papirom, Messi ili Karić?

Povremeni hrvatski reprezentativac trenutno je član nizozemskog Heerenveena, u kojem konačno igra kao standardni dio prve momčadi.

Prije nego što je pandemija koronavirusa pokorila sportski svijet, Halilović je u 26 nastupa postigao tri pogotka i upisao pet asistencija.

Hrvatski nogometaš originalno je igrač Milana, a posudba s Heerenveenom traje mu do ovog ljeta. Što će biti nakon toga, teško je reći, no s dolaskom ljeta Halilović isto tako ulazi u posljednju godinu ugovora s Milanom.

Najbogatiji sportaš svijeta odustao od povratka: Smrt majke njegove djece i ujaka bile su previše

 

Više o