Nogomet
Nogomet

"Aguero je potpuno uništen, želio se ubiti kad je čuo kako Messi napušta Barcelonu"

A čini se da je najgore u cijeloj priči oko Messija prošao Aguero.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Odlazak Lionela Messija iz Barcelone bio je iznenadan i neočekivan, baš kad se činilo kako će Argentinac produljiti s Kataloncima, klub je odustao od njega i pustio ga u PSG i napravio potpuni kaos jer su Katalonci već počeli planirati sljedeću sezonu s njim u momčadi.

Uostalom zato je njegov dobar prijatelj Sergio Aguero i došao iz Manchester Cityja – na nagovor Lionela Messija, a njega sad više nema u klubu.

"Aguero je potpuno uništen, želio se ubiti kad je čuo kako Messi napušta Barcelonu. Nažalost, morat će to prihvatiti", otkrio je njihov reprezentativni kolega Angel di Maria.

Čudesni Messi je u samo sedam minuta "zaradio" gotovo cijelu plaću za svoju prvu sezonu u PSG-u

Nije tajna da je Di Maria uz Neymara bio jedan od najvažnijih PSG-ovih posrednika u ovom transferu jer je neumorno zvao svog sunarodnjaka cijelo ljeto i molio da im se pridruži u Gradu svjetla. Prije samo nekoliko mjeseci kad je Di Maria agitirao na Messija, taj se transfer činio kao sanak pusti, međutim sad je postao java.

A čini se najgore u cijeloj priči prošao je Aguero.

Čovjek kojeg je Messi nagovorio na dolazak vrlo vjerojatno se ne bi ni trudio da je znao kakav će epilog dobiti cijela priča.