Nogomet
Nogomet

Poznati sportski brend pomaže Realu i Bayernu: Bale konačno napušta Madrid?

Gareth Bale mogao bi do kraja kolovoza, odnosno 2. dana rujna, napustiti redove madridskog Reala.

Gareth Bale (Foto: AFP) Foto: Afp

Galerija

Prema pisanju španjolskih i njemačkih medija, Gareth Bale mogao bi na koncu završiti u minhenskom Bayernu! Priča je takva da njegov povratak u Englesku propada jer prijelazni rok za otočane završava ovog četvrtka, no zato je u većem dijelu Europe i dalje slobodno trgovati.

To vrijedi za njemačku Bundesligu i minhenski Bayern, čiji je trener Niko Kovač već hvalio kvalitetu Velšanina, neželjenog igrača u madridskoj svlačionici.

Je li se ovo Bale smijao Zidaneu pri sramotnom rezultatu za Real?

Bayern navodno nema (ili ne želi) platiti 50-ak milijuna eura koliko bi Real Madrid želio za Velšanina, dok s druge strane Kraljevski klub nema namjeru poslati ga samo na posudbu, pa čak i pod uvjetom da Bayern preuzme njegovu cijelu plaću, koja iznosi oko 15-ak milijuna eura nakon poreza.

No Bayern se uzda u to da će u Realu postati nervozni kako se približava kraj prijelaznog roka jer držati igrača na plaći od 15 milijuna eura i ne koristiti ga potpuno je suludo. Tu se Bayern nada da bi Real mogao sniziti potraživanja, ali i da bi Adidas, glavni sponzor bavarskog kluba, čije je zaštitno lice Gareth Bale, mogao uskočiti i pripomoći.

Ne treba očekivati njegov odlazak ovog tjedna, pa možda čak ni idućeg, ali kako se kolovoz bliži svome kraju, ta će opcija biti sve vjerojatnija.

Bale ponovno pokazao maksimalno nepoštovanje prema klubu, u Realu bjesni

Podsjetimo i da je Bayern ovog ljeta ostao bez dvojice legendi kluba, ali i dvaju sjajnih krilnih napadača – Francka Riberyja i Arjena Robbena. Njih dvojicu treba zamijeniti, a to bi trebali napraviti Leroy Sane, kojeg Bayern silno želi dovesti iz Manchester Cityja, ali i Gareth Bale.

Bayern je prošlog vikenda doživio poraz u njemačkom Superkupu od Borussije Dortmund, nakon kojeg je ponajveća zvijezda kluba Robert Lewandowski javno izjavio da Bayernu trebaju pojačanja.

Ozljeda koja je zabrinula mnoge: Pogled prema Pepu o kojem se priča, komplikacije za Kovača

Kovač izgubio prvi trofej sezone: Jadon Sancho junak Borussije u Superkupu