FIGHT!
FIGHT!

VIDEO: Wilderova zaručnica u suzama nakon nokauta, kamera uhvatila bolan trenutak

Telli Swift, zaručnica Deontayja Wildera, nije mogla zadržati suze.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

''Njegova lijepa ženica neće ga prepoznati na podu. Poslat ću ga kući rastavljenog'', govorio je uoči meča Tyson Fury i na kraju je ispunio obećanje. U 11. rundi Fury je nokautirao Wildera i okončao trilogiju obranivši svoju titulu svjetskog teškaškog WBC prvaka.

Deontay Wilder tri put je padao tijekom 11 rundi te je zadobio ozljedu oka. Na kraju se pojavila i krv iz uha nakon krošea kojim je Fury poslao protivnika treći put na pod.

Wilder je morao na obavezan pregled u bolnicu, ali iz njegovog su tima poručili kako neće morati prenoćiti hospitaliziran što je dobra vijest jer se ne sumnja na neku težu ozljedu.

Wilder morao u bolnicu: Oglasio se nakon novog poraza od Furyja, zvučalo je kao nova isprika

Dok je Tysonova supruga ponosno još jednom slavila u ringu uz svog muža, Wilderova zaručnica je opet morala gledati poraz i tješiti svojeg budućeg supruga.

Atraktivna Telli Swift bila je ovih dana meta brojnih fotografa uoči borbe u Las Vegasu, a njen najbolniji trenutak snimio je netko u gledalištu. Suze se potekle kad je njen zaručnik posljednji put u meču oboren na tlo, a to nije moglo proći nezapaženo.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.