FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Hrgović otkrio plan za idućih 12 mjeseci: Dubois, Joshua, Fury ili Usik pa mirovina

Filip Hrgović odlično je raspoložen tijekom ovog cijelog tjedna, dok u Rijadu očekuje veliki subotnji meč.

Filip Hrgović (Foto:YouTube (iFL))

Još samo dva dana preostala su do meča istine za najboljeg hrvatskog boksača. Filip Hrgović i Daniel Dubois ukrstit će rukavice u Rijadu, a svi ljubitelji boksa dobit će odgovor o kvalitetu i potencijalu El Animala.

U Rijadu je kroz cijeli tjedan jako dobro raspoložen, a posebno se to vidi u razgovoru s medijima. Posljednju izjavu dao je možda i najjačem boksačkom YouTube kanalu, iFL TV-u, gdje je otkrio nešto o tome kako se osjeća i podosta realno najavio meč.

Vjerujem u sebe i svoje kvalitete

"Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ja ću dati najbolje od sebe. Naporno sam trenirao, za ovo živim posljednjih 18 dana, ali vidjet ćemo. Vjerujem da ću ga nokautirati, ali u boksu nikad ne znaš. Ulazim samopouzdan, uvijek vjerujem u sebe i vjerujem da sam bolji boksač", rekao je, osvrnuši se na svoje kvalitete u usporedbi s protivnikom:

"Brži sam i bolji sam udarač, a imam bolji IQ u ringu i više iskustva. Imam puno više prednosti, ali on je isto dobar borac. Zna udariti i morat ću biti oprezan."

Cilj je sve počistiti pa se umiroviti

Upitan je nakon toga slijedi li mu uskoro svjetska titula, na što je imao spreman odgovor.

"Ovo bi trebala biti moja godina. Nadam se da slijedi titula. Pobijedili u subotu, otići na Wembley, razbiti Joshuu, a onda pobjednika revanša Furyja i Usika. Nakon toga ću se umiroviti", rekao je uz osmijeh.

Vrlo raspoloženi Hrgović govorio je o svojoj trenutnoj frizuri, najavio tko je u njegovom timu, ali se i zahvalio iFL-u za priliku. To sve možete vidjetu i u priloženom videu.

Naime, Hrgović je nedavno u negativnom kontekstu komentirao upravo taj kanal, izjavivši da daju priliku samo velikim imenima. No, sad je već očito kako je on na dobrom putu postati jedan od njih.