FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Amerikanac koji proziva Hrgovića nastavio savršen niz nokauta

23-godišnji Jared Anderson došao je do svoje 14. pobjede prekidom u trećoj rundi protiv do sada neporaženog Georgea Ariasa.

Jared Anderson (Foto:Afp)

Svoju najveću pobjedu dosadašnje profesionalne karijere upisao je američki boksač teške kategorije, Jared Anderson. Ovaj 23-godišnjak nastupio je na priredbu Top Rank Boxinga, gdje mu je protivnik bio do sada neporaženi Dominikanac George Arias (18-1, 7 KO).

Hrvatska dobila 17-godišnjeg profesionalnog boksačkog teškaša: "Cilj su Olimpijske igre, no boksat ću i profesionalno"

U meču dva nadolazeća teškaša slavio je prekidom u trećoj rundi, nakon što je udarcima onemogućio svog protivnika za nastavak meča. 

Više puta je prozivao Hrgovića

Doveo je time svoj profesionalni omjer na 14-0, a sve pobjede ostvario je prekidom. Time se "Big Baby" još jednom potvrdio kao najveći američki teškaški potencijač u ovom trenutku.

Ono zbog čega je nama bitan je podatak da se radi o boksaču koji već neko vrijeme proziva Filipa Hrgovića. Ovog puta to se nije dogodilo, no napravio je to nekoliko puta ranije, kao odgovor na svojevremene komentare kako se protiv El Animala nitko ne želi boriti.

Naravno, tim putem Hrgović i njegov tim nisu odgovarali na prozivke, budući da je Anderson bio tek mladi teškaš u usponu, no svakom novom pobjedom on bez sumnje potvrđuje svoj potencijal. Ova ga je dovela do 31. mjesta na svjetskoj ljestvici BoxReca. Na istoj se Hrgović nalazi na 19. mjestu, no po plasmanu na ljestvicama boksačkim organizacija nisu usporedivi.

Filip Hrgović napokon je povukao jedan pravi potez za dobrobit karijere, no sad mora nastaviti tako

Filip je trenutno u fazi čekanja velikog meča, koji bi mogao odmah biti za svjetsku titulu, iako se stvari neki dojam da bi mu pametno bilo prihvatiti neki nastup prije toga.

No, on ima ljude kojima vjeruje te koji se brinu za njegovu karijeru. Odluka će biti samo na njima, a koliko je dobro, reći će rezultati. 

Jednog dana meč protiv Andersona? Nastave li oba nizati pobjede, to nije ništa nerealno.